Nincs értékelés

Scitec Nutrition Green Coffee Complex 90 kapszula

4 890 Ft
Kategória: Zsírégetők
Scitec Nutrition Green Coffee Complex 90 kapszula
 
Scitec Nutrition Green Coffee Complex 90 kapszula
 

A Scitec Nutrition Green Coffee Complex 90 kapszula segítiheti az optimális vércukorszint fenntartását, és hozzájárulhat a zsír-anyagcsere és a pajzsmirigy helyes működéshez!

GREEN COFFEE COMPLEX

 

Zöld kávé, zöld tea, koffein, króm, kolin és jód tartalmú kapszula

 

A GREEN COFFEE COMPLEX egy 6 hatóanyagból álló fantasztikus kombináció, amely a népszerű zöld kávé kivonaton alapszik, ami klorogénsavat biztosít. Zöld tea kivonatunk polifenolokat, katekineket, illetve többek között epigallokatekin gallát-ot (EGCG) tartalmaz. Mindannyian ismerjük és szeretjük a koffein hatásait (beleértve a mentális éberséget), amely „zöld” kivonatunkból, illetve közvetlenül a koffeinből származik. A króm hozzájárul a normál makrotápanyag-anyagcseréhez és az optimális vércukorszint fenntartásához. A kolin hozzájárul a normál zsír-anyagcseréhez és a normál májfunkció fenntartásához. A jód hozzájárul a pajzsmirigy-hormonok normál termelődéséhez, és a pajzsmirigy normális működéséhez, illetve a megfelelő energia-termelő anyagcseréhez is!*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

 

Használati utasítás:

Naponta 1 Green Coffee Complex kapszula bevétele ajánlott reggeli előtt, és 1 kapszula egy másik étkezés előtt, mely a lefekvéshez nem közeli időpontban van.

 

Allergén információ:

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

 

Figyelmeztetés:

Koffeint tartalmaz! Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott. Ha bármilyen egészségügyi kérdése van, használata előtt konzultáljon orvosával. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

 

Összetétel:

 

SCITEC NUTRITION GREEN COFFEE COMPLEX

Összetétel:

Egy adag mérete: 2 kapszula

Adagok száma: 45

 

Adagonként tartalmaz

Green coffee extract

400 mg

- Of which chlorogenic

200 mg

- From caffeine

4 mg

Choline bitartrate

208 mg

- Of which choline

82,5 mg

Green Tea Extract

(Standardized to 50% polyphenols)

200 mg

- Of which EGCG

32 mg

- From caffeine

17 mg

Chromium Picolinate

48 µg

- From chrome

6 µg

Iodine

23 µg

Caffeine

59 mg

Total caffeine

80 mg

 

INGREDIENTS
Coffea robusta extract, gelatin capsules (bovine gelatin capsule shell colorant: titanium dioxide), choline bitartrate, camellia sinensis extract, anti-caking (magnesium stearate), caffeine anhydrous, potassium iodide, chromium picolinate.

Vissza a boltba