Nincs értékelés

Scitec Nutrition Arthroxon Plus 320g

Változat
10 890 Ft
Kategória: Ízületvédők
Scitec Nutrition Arthroxon Plus 320g
 
Scitec Nutrition Arthroxon Plus 320g
 

Amennyiben azt akarod, hogy a testedben porcok megfelelően működjenek, és mondhatni, olajozott alkatrészekként funkcionáljanak, akkor nincs mese, táplálnod, „olajoznod” kell őket. 

A legütősebb Scitec porc támogató! 

  • ADAGONKÉNT 6800MG KOLLAGÉN 
  • 2000MG MSM 
  • 450MG TOJÁSHÉJ MEMBRÁN POR 
  • 1320MG KONDROITIN-SZULFÁT 
  • 1500MG GLÜKÓZAMIN-SZULFÁT 
  • C-VITAMINNAL 
  • MANGÁNNAL 
  • BIOPERINE®-EL 
  • UC-II®PORCPORRAL 

 

Tápláld az ízületeidet! 

Ahogyan az izmok is folyamatos tápanyag ellátottságot igényelnek, a porcokkal sincsen ez másképp. Mivel a porc problémákat megelőzni sokkal könnyebb, mint kezelni azokat, így nem nehéz belátni, hogy a porcok megfelelő tápanyag ellátottsága sportolók és átlagemberek számára is kiemelt fontosságú. 

Az Arthroxon Plus nagy dózisban tartalmazza azokat az anyagokat, amelyeket a porcok előszeretettel „fogyasztanak”. A por állagú kiszerelés pedig a lehető legkényelmesebbé teszi a termék megfelelő adagolását – gondoljunk csak az adagonkénti több, mint 6 gramm kollagénre, és akkor a többiről nem is beszéltünk!  

A terméket ráadásul megerősítettük C-vitaminnal és mangánnal is. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához, a mangán pedig hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez.* 

 

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások. 

 

Adagolási javaslat 

 

Keverj össze napi 1 adag (16g, 1 és 1/3 adagolókanál) Arthroxon Plus italport 350 ml hideg vízzel. Bármikor fogyaszthatod a nap folyamán. 

 

Figyelmeztetés

A javasolt napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

 

Scitec Nutrition Arthroxon Plus
Összetétel:

Egy adag mérete: 16 g | 1 + 1/3 scoop
Adagok Száma: 20

Adagonként tartalmaz

Kalória    39 kcal

Kalória Zsírból    0 kcal

Zsír   0 g

abból telített zsírsavak    <0,1 g

Szénhidrát    1.8 g

Cukor    <0,5 g

Fehérje    7.1 g

Vitamin C202 mg253%
Manganese2 mg100%
UC-II® Cartilage Powder
of which Collagen
40 mg
10 mg
Collagen
from Hydrolysed Collagen
from Hydrolysed Cartilage Powder
6790 mg
6240 mg
550 mg
Glucosamine Sulphate1500 mg
Methylsulfonylmethane (MSM)2000 mg
Chondroitin Sulphate1320 mg
Bromelain69 mg
Eggshell Membrane Powder450 mg
Curcuminoid (from Turmeric Rhizome Extract)200 mg
Hyaluronic Acid26 mg
Piperine (from BioPerine® Black Pepper Fruit Extract)1,5 mg

 
INGREDIENTS (Watermelon-Hibiscus): Hydrolyzed Colla gen 39%, Glucosamine Sulphate KCl (Shellfish) 13%, MSM [Methylsulfonylmethane 12.5%, Anti-Caking Agent (Silicone Dioxide)], Flavourings, Chondroitin Sulphate 8.3%, Hydrolyzed Cartilage Powder 6.3%, Acids (Citric Acid, Malic Acid), Eggshell Membrane Powder 2.8%, Turmeric (Curcuma longa) Rhizome Extract, L-Ascorbic Acid, Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Bromelain from Pineapple (1200 GDU/g), Thickener (Xanthan Gum), UC-II® Cartilage Powder 0.25%, Colour (Carmine), Beetroot Concentrate Powder [Maltodextrin, Beetroot Concentrate, Acid (Citric Acid)], Hyaluronic Acid 0.1%, Manganese Sulphate, BioPerine® Black Pepper (Piper Nigrum) Fruit Extract 0.01%.
Vissza a boltba