Nincs értékelés

Scitec Nutrition 100% Creatine Monohydrate 300g

6 890 Ft
Kategória: Kreatinok
Scitec Nutrition 100% Creatine Monohydrate 300g
 
Scitec Nutrition 100% Creatine Monohydrate 300g
 

A Scitec Nutrition 100% Creatine Monohydrate 300g-ban adagonként 3400mg creatin monohidrát található.

100% kreatin

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. Segít minden sejt, de elsődlegesen az izomsejtek, energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz.

 

A 100% Creatine a legtöbbet kutatott kreatin-formát tartalmazza. A kreatin napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

 

Adagolási javaslat:

A jótékony hatás eléréséhez legalább napi 3 gramm kreatin bevitele szükséges! Ossza el a testsúlyát (kg) 3-al és ezt a mennyiséget (grammban) vegye be minden nap a terhelési fázisban (használat első hete). Ha letelt ez az időszak, fenntartó adagként ennek a fele javasolt. Fogyassza éhgyomorra, lehetőleg edzés után egyszerű szénhidrátokkal. A kreatin minden 3,4 grammjához 300 ml folyadékot használjon a megfelelő oldás eléréséhez. Ne vegyen be egyszerre 10 grammnál többet és ossza el a napi adagot!

 

Összetétel:

 

SCITEC 100% CREATINE MONOHYDRATE

Összetétel:

Egy adag mérete: 3.4 g

Adagok száma: 88

 

Adagonként tartalmaz

Creatine Monohydrate

3400 mg

of which creatine

3000 mg

 

 

 

 

Vissza a boltba