Nincs értékelés

PureGold Creatine 300g

Változat
5 890 Ft
Kategória: Kreatinok
PureGold Creatine italpor 300g
 
PureGold Creatine italpor 300g
 

A Pure Gold Protein 100% Creatine ideális választás ahhoz, hogy edzéseid intenzitását és annak eredményeit egy új szintre emeld.

A kreatin tudományosan bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során (A kreatin kedvező hatása legalább napi 3 g kreatin bevitelével érhető el). Ízesítetlen formában is, segédanyagok hozzáadása nélkül kapható, lehetőséget adva ezáltal a fehérjeturmixoddal vagy egyéb italoddal való kombinatív használatra. 
* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
 

Adagolási javaslat: Keverjen össze 1 adag (6g - 1 adagolókanál a 8,5 ml jelzésig töltve) port 400-500 ml vízben. Naponta egy adag fogyasztása ajánlott.

 

Összetevők: Kreatin-monohidrát, citromsav, aromák (cseresznye, lime) édesítőszerek (Aceszulfám-K, szukralóz), színezék (Ponszó 4R)**.

 

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! **A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. 

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

 

Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).

Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!

 

1 adag: 6g Adag a termékben: 50
NRV%*
Tápanyagtartalom:  
Kreatin-monohidrát 5000 mg
- amelyből kreatin 4400 mg
* NRV%: Napi beviteli referenciaérték felnőttek számára  
Vissza a boltba