Nincs értékelés

Mutant Whey 2270g

Változat
18 490 Ft
Kategória: Fehérjék
Mutant Whey 2270 g
 

Mutant Whey egy egyedi tulajdonságokkal rendelkező, 5-részes tejsavó fehérje formula, kizárólag a legmagasabb biológiai értékű forrásokra épülve.

Mutant Whey - FELÜLMÚLHATATLAN TEJSAVÓFEHÉRJE BLEND

Mutant Whey egy egyedi tulajdonságokkal rendelkező, 5-részes tejsavó fehérje formula, kizárólag a legmagasabb biológiai értékű forrásokra épülve, mely segít növelni az észrevehető izom növekedést és fokozni a nitrogén-visszatartást.

 

  • 22g fehérje adagonként

 

  • 17g BCAA és glutamin adagonként

 

  • Nitroserum® (anabolikus tejsavófehérje)

 


Mutant Whey 100% -kal jobb a kőkemény izmok számára, mint a hagyományos tejsavó fehérje készítmények. Protein komplexe, tejsavó fehérje izolátum, tejsavó fehérje hidrolizátum és tejsavó fehérje koncentrátum egyeedülálló keverékére épül, melyet glutaminpeptidekkel megerősítettek, így garantáltan a legtisztább és leganabolikusabb fehérje formulát kapja. Az összes tejsavó fehérjeforrás gazdag anabolikus BCAA-ban és glutaminban, melyek segítik a gyors regenerálódást.

NITROSERUM: 
A Unique membránon át szűrt tejsavó koncentrátum/ foszfolipid komplex. Ez az új „Diamond Standard” tejsavó fehérje, egyfajta tejsavó, amely elősegíti a valós izomnövekedést és a regenerálódást. A tejsavó izolátum gyors felszívódást biztosít, de nem képes az összes fehérje egy időben felszívódni. A NITROSERUM állandó ütemet biztosít, így ÁLLANDÓ a fehérje szállítás az izmok számára. Tartalmaz továbbá természetes foszfolipidek és nagyobb mennyiségű kolosztrális növekedési faktorokat (IGF-1, IGF-2), amelyek elősegítik a magasabb növekedési hormon aktivitását, így valóban úgy érzi, hogy az izom nagyobb és erősebb lett.

Micro szűrt tejsavó fehérje koncentrátumok: A hagyományos telsavó fehérjék, melyek gyorsan felszívódóak, csökkentett laktóz tartalmúak. A mikroszürt több immunglobulit öriz meg, mint a tejsavó-izolátum, így elősegítve immunrendszer védelmét is.

Hideg Feldolgozott tejsavó fehérje izolátum: 97% fehérje tartalom, ez a legmagasabb tejsavó fehérje forrása, azonnali nitrogén visszatartás biztosít, és gyakorlatilag laktózmentes.

ActiNOS: A hidrolizált savófehérje Nitrogén-oxid-szintáz Bio-aktív peptid elkülönítése, amelyek gyorsan elnyelik és serkentik a NOS (nitrogén-oxid szintáz) akár 950%, növelve a vér áramlását.

Hidrolizált savófehérje izolátum: Természetben előforduló bioaktív vegyületek, beleértve a di-, tri- és Oligo Peptideket, béta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, szérumalbumin, és immunglobulinokat tartalmaz.

Dispersion Controlled Complex: Inulin, xanthan, zab és szójaőrlemény keveréke, mely javítja az aminosav és a fehéjr felvételét, hasznosulását.

Kiszerelés:

 

  • 2270 g

 


Ízek:

 

  • Chocolate

 

  • Strawberry-banana

 

  • Vanila

 

 

 

Javasolt használat:

 


  • Egy adag: 36 g - 72 g

 


  • Keverjen el 2 mérőkanál (72g) terméket 250-500ml tejbe vagy vízbe.

 


  • Ajánlott napi adag: 2-3 adag

 


  • Fogyassza reggel, edzés után, vagy a nap folyamán bármikor.

 


Összetétel:

 

 

 

Csokoládé íz

1 adagolókanál
/ 36 g (Napi % érték)


2 Adagolókanál
/ 72 g (Napi % érték)


 


Kalória

140 kcal 280 kcal

Teljes zsír

3 g (5%) 6 g (10%)

ebből telített zsírsav

0,2 g (1%) 0,4 g (2%)

ebből transz zsír

0 g 0 g

Koleszterin

30 mg (10%) 60 mg (20%)

Nátrium

70 mg (3%) 140 mg (6%)

Kálium

110 mg (3%) 220 mg (6%)

Szénhidrát

5 g (2%) 10 g (4%)

ebből rost

0,5 g (2%) 1 g (4%)

ebből cukor

1 g 2 g

Fehérje

22 g 44 g

 


A-vitamin

0%

C-vitamin

0%

Kalcium

5 %

Vas

5 %

* % Napi érték nincs meghatározva.


 

Összetevők : NitroSerum ™ (szűrt tejsavó fehérje koncentrátum / foszfolipid komplex), mikro-szűrt tejsavó fehérje koncentrátum, tejsavóprotein-izolátum (hideg feldolgozott), ActiNOS® (hidrolizált tejsavó peptid izolátum), hidrolizált savófehérje izolátum, DCC (diszperzió szabályozott komplex) (inulin, xantángumi, zab és a szójabab-por), glutamin (hidrolizált búza fehérje), természetes és mesterséges aromák, kálium-citrát, aceszulfám-K, szukralóz, szójalecitin.

Vissza a boltba